24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

072 - 850 8310

CV problemen

CV problemen? Ook voor alle mogelijk cv problemen bent u bij onze loodgieter Alkmaar service aan het juiste adres. Geen warm water door een ketel storing? Geeft de ketel een storing aan en wordt de centrale verwarming hierdoor helemaal niet warm? Of heeft u lekkage bij een koppeling? Geen paniek en neem direct contact op met onze loodgieter Alkmaar cv service. Wij hebben verschillende gespecialiseerde cv monteurs in dienst welke alle mogelijke cv problemen snel, goed en vakkundig kunnen oplossen.

CV-problemen-LoodgieterU kunt onze monteurs bereiken voor onder andere de volgende cv problemen:

  • centrale verwarming wordt niet warm
  • geen warm water (vaak een ketel storing)
  • storing of foutmelding cv ketel
  • centrale verwarming blijft tikken
  • weggevallen of onvoldoende waterdruk cv
  • lekkage radiator
  • lekkage thermostaatknop
  • lekkage bij koppelingen

Direct contact met onze cv monteur in Alkmaar? Bel ons dag en nacht 072 – 850 8310.

 

24 uur Loodgieter Alkmaar voor cv problemen

Onze loodgieter Alkmaar 24 uur service is 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar bereikbaar voor alle mogelijke cv problemen en cv ketel problemen. Wij komen altijd zo spoedig mogelijk naar u toe om de problemen te verhelpen en de klachten te verhelpen.

Alle cv monteurs die werken voor de loodgieter Alkmaar service beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle benodigde gereedschap en onderdelen in aanwezig zijn. Deze goed uitgeruste servicewagen in combinatie met de kennis van de vakkundige monteurs zorgt ervoor dat wij vrijwel alle problemen welke te maken hebben met de centrale verwarming direct kunnen oplossen. Een vervolg afspraak is bij ons dan ook vrijwel niet nodig.

 

Installatie en onderhoud

Ook voor et installeren of onderhouden van de centrale verwarming bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanleggen van een complete cv komt niet erg vaak voor, dit omdat de meeste woningen tegenwoordig al voorzien zijn van een centrale verwarming. De klussen die wij vaak uitvoeren zijn het installeren van nieuwe cv ketels, het vervangen van oude radiatoren voor nieuwe moderne radiatoren. Het plaatsen van design radiatoren (vaak in de badkamer) en het plaatsen van radiatoren in ruimtes waar nu geen radiator aanwezig is. Dit is vaak in een uitbouw van een woning of bijvoorbeeld in een bijkeuken waar nooit een radiator heeft gezeten.

qua onderhoud is het in de meest voorkomende natuurlijk het onderhoud van de ketel, maar ook renovatie werk voeren wij uit aan cv leidingen en radiatoren.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn of prijzen opvragen? Vul dan ons offerte formulier in, één van onze medewerkers neemt dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Liever direct telefonisch contact? Bel dan ons loodgietersbedrijf via telefoonnummer 072 – 850 8310.