24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

072 - 850 8310

Installatie & Onderhoud

Installatie & Onderhoud: Bent u opzoek naar een loodgieter in Alkmaar om installatie en onderhoud werkzaamheden laten uitvoeren? Ons loodgietersbedrijf is 7 dagen in de week geopend en bereikbaar. Wilt u een afspraak maken kan dit bij ons ook in de avonduren of in het weekend.

U kunt bij ons loodgietersbedrijf in Alkmaar terecht voor alle denkbare installatie & onderhoud werkzaamheden. Of het nu om kleine installatie werkzaamheden gaat zoals het laten plaatsen van een nieuwe kraan of om een complete verbouwing van een badkamer? Bij ons loodgietersbedrijf bent u altijd op het goede adres.

Wij werken uitsluitend met goed opgeleide, vakkundige en professionele loodgieters. Laat u installatie & onderhoud werkzaamheden uitvoeren door één van onze mensen, dan weet u altijd 100% zeker dat dit op een goede en vakkundige manier gebeurt.

Direct een afspraak maken met één van onze loodgieters in Alkmaar? Bel dan 7 dagen in de week het telefoonnummer 072 – 850 8310. Wilt u een prijs opvragen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan ons offerte formulier in, één van onze medewerkers neemt dan contact met u op om antwoord te geven op uw vragen en om een eventuele afspraak in te plannen.

 

Loodgieter Alkmaar voor installatie & onderhoud werkzaamheden

Onze loodgieter Alkmaar service is inzetbaar voor installatie & onderhoud werkzaamheden in een groot deel van Noord-Holland. Zoekt u bijvoorbeeld een loodgieter in Amsterdam om onderhoudswerk uit te laten voren? Neem dan gerust eens contact op met ons loodgietersbedrijf om te vragen wat de mogelijkheden zijn.

Een greep van de installatie & onderhoud werkzaamheden welke wij uitvoeren:installatie & onderhoud werkzaamheden

  • installatie centrale verwarming
  • installatie vaatwasser wasmachine
  • installatie kranen
  • installatie sanitair
  • Onderhoud leidingwerk
  • Onderhoud cv ketel
  • Onderhoud afvoer systemen
  • Onderhoud riool

Direct een afspraak maken met onze loodgieter Alkmaar service om een afspraak te maken voor installatie of onderhoud werkzaamheden? Bel dan 7 dagen in de week ons servicenummer 072 – 850 8310.