24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

072 - 850 8310

Lekkage

Lekkage Service Alkmaar. Ons loodgietersbedrijf in Alkmaar beschikt over een 24 uur lekkage service. Ons specialisten zijn dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare gas en water lekkages. Bij directe noodgevallen komen wij altijd direct naar u toe om de problemen aan te pakken en op te lossen.

Wij werken uitsluitend met professionele, goed opgeleide vakmensen. Schakelt u een loodgieter in via ons loodgietersbedrijf, dan weet u altijd 100% zeker dat de problemen goed, snel en vakkundig wordt verholpen. Daarnaast bieden wij uiteraard garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Heeft u een lekkage door ons laten verhelpen en komt het probleem direct weer terug? Neem dan contact met ons op en wij komen zo spoedig mogelijk terug om het probleem te verhelpen.

Direct contact met onze loodgieter Alkmaar service? Bel dan dag en nacht ons telefoonnummer 072 – 850 8310.

 

Loodgieter Alkmaar 24 uur Lekkage Service

Onze 24 uur lekkage service staat dag en nacht, 7 dagen in de week voor u klaar. Wij werken in Alkmaar en omgeving. Onze loodgieters zijn dus te vinden in het grootste deel van Noord-Holland. Daarnaast beschikken wij over een aantal andere vestigingen in Amsterdam, Alkmaar en Haarlem. Dus heeft u een lekkage in Amsterdam? Bel dan direct onze loodgieter Alkmaar 24 uur service.

24 uur Lekkage ServiceU kunt ons 24/7 bereiken voor onder andere de volgende lekkages:

  • lekkende waterleiding
  • gas lekkage
  • dak lekkage
  • lekkend toilet
  • lekkage bad
  • lekkende door kraan
  • lekkage door kapotte regenpijp
  • lekkage door kapotte dakgoot
  • cv / radiator lekkage

 

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar voor alle andere denkbare lekkages. Direct contact met onze loodgieter Alkmaar 24 uur service? Bel dan telefoonnummer 072 – 850 8310.

 

24 uur spoed service

lekkage-loodgietersOnze loodgieter 24 uur spoed service is natuurlijk niet alleen te bereiken voor lekkages. Ons loodgietersbedrijf in Alkmaar is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare spoedgevallen. Dus ook voor het ontstoppen van verstoppingen, cv problemen, ketel problemen en riool problemen bent u bij ons op het juiste adres.

Onze loodgieters in Alkmaar zijn bij spoedgevallen doorgaans binnen 30 minuten aanwezig om de problemen snel, vakkundig en professioneel te verhelpen.

Direct een loodgieter in Alkmaar aan de lijn? Bel dag en nacht 072 – 850 8310.