24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

072 - 850 8310

Loodgieter Purmerend

Loodgieter Purmerend 24 uur spoed service. Heeft u met spoed een loodgieter in Purmerend nodig? Ons loodgietersbedrijf is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare noodgevallen. Zo kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken voor cv problemen, riool problemen, lekkage en verstopping.

Belt u ons met een noodgeval komen wij altijd zo spoedig mogelijk naar u toe, doorgaans zijn wij al binnen 30 minuten aanwezig om de problemen aan te pakken en te verhelpen. Alle monteurs die werken bij onze loodgieter Purmerend service beschikken over een goed uitgeruste servicewagen waar alle benodigde loosgietersgereedschap, onderdelen en apparatuur in aanwezig is om alle problemen snel, goed en vakkundig te verhelpen. Hierdoor is een vervolg afspraak bij ons vrijwel nooit nodig en kunnen alle klachten direct verhelpen.

Loodgieter PurmerendOnze loodgieter Purmerend spoed service is dag en nacht bereikbaar voor onder andere:

  • lekkage
  • verstopping
  • cv problemen / cv ketel problemen
  • riool problemen
  • ondergelopen kelders / kruipruimtes
  • regenpijp / dakgoot / dak lekkage

Direct een afspraak maken met onze loodgieters in Purmerend?
Bel 24/7 telefoonnummer 072 – 850 8310.

 

24 uur service Loodgieter Purmerend

Onze 24 uur loodgieter service staat dag en nacht, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar klaar voor u. Zoekt u dus een loodgieter in het weekend of een loodgieter op een avond? Dan bent u bij ons loodgietersbedrijf aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in vrijwel heel Noord-Holland en altijd snel aanwezig. Zoekt u een loodgieter in Alkmaar, een loodgieter in Amsterdam of een loodgieter in Purmerend? Ook dan bent u bij ons op het goede adres.

Onze loodgieter Purmerend service beschikt uitsluitend over goed opgeleide, erkende loodgieters. Schakelt u een loodgieter in via ons bedrijf dan weet u dus altijd 100% zeker dat u een erkende loodgieter aan de lijn krijgt welke alle werkzaamheden goed, professioneel en vakkundig uitvoert.

 

Loodgieter Alkmaar Installatie en Onderhoud

Naast onze loodgieter Alkmaar 24 uur service kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor alle installatie en onderhoud werkzaamheden terecht. Ook voor deze werkzaamheden waar minder of geen spoed bij is zijn wij 7 dagen in de week bereikbaar en ook op avonden kunt u gewoon een afspraak bij ons maken.

Loodgieter AlkmaarEen greep uit de installatie en onderhoudswerkzaamheden welke wij regelmatig uitvoeren zijn: Installatie nieuw sanitair, het plaatsen van waterkranen, onderhoud of servicebeurt cv ketels en het aanleggen of verleggen van leidingwerk. Bij het laatstgenoemde (het aanleggen of verleggen van leidingwerk) gaat het vaak om het creëren van water toevoer en afvoer voor bijvoorbeeld een vaatwasser of wasmachine. Ook krijgen wij vooral tijdens de zomer maanden veel aanvragen binnen voor het aanleggen en monteren van buitenkranen.

 

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn in uw situatie? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wilt u direct een afspraak maken? Dan is onze loodgieter Purmerend service 7 dagen in de week telefonisch te bereiken via telefoonnummer 072 – 850 8310.