24/7 Service

24/7 Service


Bij ons kunt u met PIN betalen!

Bij ons kunt u met PIN betalen!

072 - 850 8310

Verstopping

Verstopping in Alkmaar? Onze loodgieter Alkmaar 24 uur service is dag en nacht bereikbaar voor alle denkbare verstoppingen. Of het nu een verstopt toilet is, een verstopping in de afvoer of een hardnekkige verstopping in het riool? Neem dag en nacht contact op met onze loodgieter Alkmaar verstopping service. Wij ontstoppen alle verstoppingen gegarandeerd.

Verstopping-spoed-loodgietersVoor het ontstoppen van verstoppingen beschikken onze loodgieters over de modernste apparatuur en gereedschap. Zo hebben wij bijvoorbeeld camera inspectie systemen die wij inbrengen in de afvoer of in het riool. Wij kunnen dan van binnenuit het afvoer systeem inspecteren en in beeld brengen waar een verstopping zich bevind en waardoor deze veroorzaakt wordt.

Vervolgens kunnen wij de verstopping gericht van binnenuit aanpakken. Omdat wij in beeld hebben waardoor een verstopping wordt veroorzaakt kunnen onze loodgieters het beste gereedschap voor de klus gebruiken. Het meest voorkomende stuk gereedschap wat wij gebruiken is de ontstoppingslans welke met hoge druk het riool of de afvoer vrij maakt. Daarnaast hebben wij extra lange en dikke ontstoppingsveren waarmee wij een afvoer kunnen vrijmaken.

Heeft u een verstopping in Alkmaar en wilt u deze zo snel mogelijk verholpen hebben? Neem dan 24 uur per dag, 7 dagen in de week contact op met ons loodgietersbedrijf via telefoonnummer 072 – 850 8310.

 

Loodgieter Alkmaar 24 uur verstopping service

Onze loodgieter Alkmaar 24 uur service is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag bereikbaar. Bij noodgevallen komen wij altijd zo snel mogelijk naar u toe, in de meeste gevallen zijn wij binnen 30 minuten aanwezig om de verstopping professioneel en vakkundig op te lossen.

De meest voorkomende verstoppingen waar wij voor ingeschakeld worden zijn:

  • Verstopt toilet
  • Verstopte Wasbak
  • verstopping Bad / badkamer
  • Verstopte wasmachine afvoer
  • Verstopte afwasmachine afvoer
  • Riool verstoppingen
  • Verstopte regenpijp / dakgoot
  • Verstopte waterleidingen

Het laatstgenoemde (Verstopte waterleidingen) komt de laatste tijd steeds vaker voor. Wij zien dit vooral in de wat oudere woningen. Vaak wordt dit type verstopping veroorzaakt door hevige kalkvorming in het leidingwerk. Wij kunnen dit oplossen en de waterleiding volledig reinigen. Vervangen van de leidingen met alle bijbehorende ongemakken is niet nodig.

Direct een afspraak maken? Bel dag en nacht onze loodgieter Alkmaar service.

 

Verstopt toilet

verstopt-alkmaarDe meest voorkomende verstopping waar wij voor ingeschakeld worden is wel de verstopte wc. Vaak wordt er gezegd dat een verstopt toilet het gevolg is van (te)veel toilet papier. Echter is dit niet helemaal waar. Een toilet afvoer welke in de meeste gevallen direct op het riool aangesloten is met een directe verbinding is vaak een grote afvoer. Door allen toiletpapier gebruik zou deze leiding niet snel verstopt raken.

Door middel van ons camera inspectie systeem kunnen wij vaak exact in beeld brengen waar een verstopping door veroorzaakt wordt. Bij een verstopt toilet is dit in erg veel gevallen een combinatie van verschillende factoren. Vaak hoopt vuil zoals stukken toiletpapier, fecaliën en ander aval zich op in de afvoer. De afvoer is op dit deel dan niet zo glad als de rest, wat er voor zorgt dat de ophoping steeds groter wordt. Uiteindelijk komt het zo ver dat de volledige afvoerbuis verstopt zit.

Zou je deze verstopping met bijvoorbeeld alleen een ontstoppingsveer oplossen is de kans dat de verstopping terugkomt zeer groot (bijna een garantie). Daarom is het zaak bij dergelijke verstoppingen de afvoer van binnenuit te reinigen. De eerste ophopingen zijn dan ook verdwenen en de kans dat op dit punt een verstopping terugkomt is nagenoeg nihil te nomen.

Heeft u een verstopt toilet of een andere verstoppingsprobleem? Neem dan dag en nacht, 7 dagen in de week contact op met onze loodgieter Alkmaar service via telefoonnummer 072 – 850 8310.